in , , ,

OMGOMG

(video) Accident rutier pe traseul Chişinău-Leuşeni. Un VW s-a izbit puternic în spatele unui VAZ

Accident rutier pe traseul Chişinău-Leuşeni, înregistrat astăzi, către ora amiezii. Situaţia ne arată că pericolele ne pot paşte pe drumurile publice de oriunde, inclusiv din spate, motiv pentru care am trebui să facem mai mult uz de oglinzile retrovizoare pentru a anticipa cumva lucrurile.

Contactat de AutoBlog.MD, ofițerul de presă al IP Nisporeni Cristina Vicol ne-a comunicat că la ora 11:40, prin intermediul Serviciul 112, în Serviciul de gardă al Inspectoratului de Poliţie Nisporeni a parvenit informația telefonică precum că un Volkswagen condus de un bărbat în vârstă 72 ani, originar din satul Şipoteni, raionul Călărași, a intrat dur în spatele unui automobil de model VAZ-2109.

În urma accidentului rutier, pasagera de pe bancheta din spate a autovehiculului de producţie rusească, în vârstă de 45 ani, originară din satul Bursuc din raionul Nisporeni, a suferit o traumă în regiunea spatelui. O altă pasageră în vârstă de 62 ani s-a ales cu leziuni ușoare. Şoferul VAZ-ului în vârstă de 41 de ani, originar din satul Iurceni, raionul Nisporeni, a fost cel care a contactat poliţia după situaţia în care s-a pomenit.

Ambii șoferi au fost supuși testului alcoolscopic cu aparatul Drager şi în ambele cazuri rezultatul a fost negativ. Poliția investighează şi alte circumstanţe pentru a afla cum s-a putut produce impactul pe un drum naţional pe care vizibilitatea era bună.

VIDEO: autoblog.md

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!