in , , ,

OMGOMG LOLLOL

(video) Accidentul anului în Moldova. Un căruţaş a pierdut controlul calului şi a intrat aproape frontal într-o maşină

Este pe bună dreptate unul dintre cele mai neobişnuite şi virale accidente de circulaţie care s-au întâmplat în Republica Moldova în acest an! În doar câteva ore acesta a fost distribuit prin grupuri locale de Facebook de cel puţin 1.000 de ori şi iată că a ajuns şi în atenţia noastră.

Din ceea ce puteţi vedea şi voi este că un automobil care circula pe traseul Hînceşti-Leova, la intrarea într-o localitate, a fost “întâmpinat” de o căruţă trasă de un cal. Din motive necunoscute căruţaşul a pierdut controlul calului şi întreg ansamblul de vehicul-pasageri a fost proiectat în direcţia maşinii.

În ultimul moment calul a evitat o lovitură frontală, însă căruţa, din cauza lăţimii sale mai mari, a fost oprită brusc de colţul autovehiculului. Inevitabil căruţaşul şi pasagerul său, doi bărbaţi din localitatea în cauză, au zburat din căruţă şi niţel s-au lovit.

VIDEO: facebook.com/Tractare Auto National Și Internaționale

Contactată de AutoBlog.MD Silvia Vetcu, ofiţer de presă al IGP, ne-a comunicat că situaţia în cauză a fost înregistrată pe traseul R-34 în dimineaţa zilei de 13 septembrie, în localitatea Seliște din raionul Leova.

O căruță s-a lovit într-un automobil marca Nissan, condus de un bărbat de 55 ani. Căruțașul, din motive necunoscute, a încălcat regulile de circulație rutieră şi a ieșit pe contrasens, acolo unde s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Pe acest caz, căruțașul urmează a fi sancționat contravențional cu amendă de la 1.200 la 1.500 lei.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

Iti place articolul?

-1 points
Upvote Downvote