in , ,

(video) Accidentul de la Tipografie: camionul nu poate fi ridicat încă. Detalii de la poliţie

Poliţia ne-a oferit câteva detalii noi despre accidentul produs în această dimineaţă în sensul giratoriu de lângă Tipografia Centrală. În paralel, am primit imagini noi la adresa redacţiei, potrivit cărora vehiculul de câteva tone încă nu poate fi evacuat de la faţa locului, fiind prea greu.

Poliţia a fost sesizată la ora 6:41, precum că pe str. Florilor, în preajma Tipografiei Centrale, s-a produs un accident rutier. Persoane traumatizate nu sunt.

Suplimentat se menţionează că la volanul Toyota se afla un tânăr în vârstă de 26 ani, iar camionul era manipulat de un şofer în vârstă de 30 de ani. Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor, dar şi care dintre ei se face vinovat de cele întâmplate. Cel care va fi găsit vinovat riscă 6 puncte de penalizare şi o amendă în valoare de 1.500 lei.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!