in , , ,

AngryAngry

(video) Accidentul în lanţ de lângă Peresecina. Poliţia oferă detalii despre ce s-a întâmplat ieri seara

Un accident de circulaţie în lanţ s-a întâmplat în seara zilei de ieri pe traseul naţional care trece prin localitatea Peresecina din raionul Orhei. Implicate au fost patru automobile, iar informaţii de la poliţie despre ce s-a întâmplat, după o solicitare făcută la scurt timp după incident, au devenit disponibile abia în această după amiază.

Impactul pe şosea, care a avut loc în apropiere de satul Peresecina, a fost înregistrat la ora 20:17. Din fericire nimeni nu a avut de suferit, însă circulaţia a fost uşor îngreunată din cauza automobilelor avariate.

Polițiștii au stabilit că un bărbat cu vârsta de 47 de ani, conducând un VW, fiind sub influența alcoolului, a ieșit pe contrasens și s-a lovit în alte trei automobile! Ceilalţi conducători au avut rezultat negativ la testul alcoolscopic.

La moment se întreprind măsurile necesare întru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

VIDEO: facebook.com/Dima Cantemir Ph

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!