in , ,

(video) Accidentul teribil de pe strada Ciuflea, surprins de o cameră de supraveghere. Ce numere avea maşina

În dimineaţa zilei de ieri, 9 decembrie, în jurul orei 5:10, la intersecția străzilor Ciuflea şi Bucureşti s-a produs un accident rutier teribil, în urma căruia doi tineri şi-au pierdut viaţa, iar un altul se luptă pentru ea. O cameră de supraveghere a traficului a surprins momentul tragediei.

Vezi şi: (video) Ce a fost asta? Momentul producerii unui accident bizar în Chişinău, surprins de o cameră

Când au ajuns la faţa locului, polițiştii au stabilit că în automobilul de marcă Honda, înmatriculat în România (B 666 MIZ), se aflau patru tineri cu vârste de 20 ani şi 21 de ani, toți originari din raionul Anenii Noi. Şoferul de 20 ani şi pasagera de 21 ani au decedat pe loc, iar un alt pasager de 21 ani în stare gravă a fost transportat la IMSP şi internat în secția de reanimare. Al patrulea tânăr a scăpat teafăr cu câteva leziuni neînsemnate.

Din cercetările efectuate la fața locului de polițişti, dar şi din imaginile video, află şi vedem că şoferul automobilului a dezvoltat o viteză atât de mare pe bulevardul Dacia, care avea şi o suprafaţă carosabilă umedă, că atunci când a ajuns în preajma intersecţiei a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un pilon electric de la marginea drumului.

Ulterior s-a mai stabilit că tânărul din spatele volanului mai era şi în stare de ebrietate. Pe cazul dat organul de urmărire penală a pornit un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Vezi şi: (video/update) Fotbalistul care a făcut un accident cu un BMW M5 First Edition a fost lipsit de dreptul de a conduce

Iată ce a rămas din automobil:

FOTO: facebook.com/Степа Пушкин
FOTO: facebook.com/Степа Пушкин

Iti place articolul?