in ,

(video) Ai auzit de Toyota Soarer Aerocabin? O maşină din 500 produse va fi vândută la licitaţie

Prin părţile noastre puţini oameni ar fi auzit de Toyota Soarer Aerocabin, un coupe de clasă GT cu un acoperiş rabatabil acţionat electric. Modelul din 1989 este este comparat într-o oarecare măsură cu Porsche 911 Targa.

toyota-soarer-aerocabin_2

Maşina a fost produsă în doar 500 de exemplare şi era oferită exclusiv cu motor cu şase cilindri şi un volum de 3.0 litri 7M-GTEU. Agregatul care generează 240 de cai este cuplat la o transmisie automată.

Una din cele 500 de maşini şi chiar prima la număr, care are un parcurs de 108.000 kilometri şi este într-o stare bună, va fi vândută în luna octombrie în Chicago de către casa de licitaţii Mecum.

Pe lângă acoperişul care se deschide neobişnuit, coupeul cu volan pe dreapta care a fost importat legal din Japonia are geamuri şi sistem de închidere acţionate electric, panoul de bord digital şi acces fără cheie în interiorul tapiţat cu piele.

Casa de licitaţii încă nu este gata să anunţe nici măcar preţul preliminar al modelului, însă la sigur exemplarul rar nu va fi unul ieftin.

toyota-soarer-aerocabin_0

toyota-soarer-aerocabin_1

toyota-soarer-aerocabin_3

toyota-soarer-aerocabin_4

toyota-soarer-aerocabin_5