in , ,

(video) Ai nevoie de un G-Class cu şase locuri pentru pasageri? Soluţia vine de la Hofele

HOFELE-Design GmbH este un partener contractual autorizat al Daimler AG pentru transformarea autoturismelor Mercedes-Benz. Cel mai nou produs este pentru cei ce caută o maşină cu şase locuri pentru pasageri. În acest sens a fost îmbunătățit noul Mercedes-AMG G 63.

În ultimii 40 de ani G-Wagon a evoluat de la un vehicul militar utilitar la ceea ce este astăzi. G-Wagon a fost mult timp un favorit pentru cei cărora le place să fie diferiţi și să iasă în evidență din mulțime. Spre deosebire de unele ateliere care modifică din greu modelul, HOFELE nu s-a implicat la capitol mecanic pentru a mări puterea SUV-ului, aceasta însemnând că performanța inițială și cantitatea de emisii rămân cele din uzină.

HOFELE-Design este un partener contractual autorizat pentru Mercedes-Benz AG, ceea ce înseamnă că garanția din fabrică pentru vehiculele de bază rămâne neschimbată.

Atelierul a reproiectat complet bara de protecție frontală și include elemente din fibră de carbon și crom fumuriu. Bara de protecţie faţă se vede ca un tot întreg cu noile extensii pe aripi, şi ele produse din fibră de carbon. Pe vehiculul prezentat fibra de carbon este parțial expusă și contrastează cu finisajul exterior al caroseriei.

Un deflector cu profil redus deasupra parbrizului integrează lumini LED suplimentare, iar grila de radiator şi steaua Mercedes-Benz au fost înlocuite cu unele realizate în stilul corporativ HOFELE, cu o serie de finisaje cromate, carbon sau în culoarea caroseriei. Acest proiect numit HOFELE HG Sport este echipat nişte jante forjate exclusive Cross Spoke care măsoară pe toate roţile câte 24 de inci.

Anunţate ca o premieră pentru G 63 AMG sunt treptele laterale de lungime completă HOFELE Electrically Deployable Side Steps. Pentru că originalul G 63 are terminaţii de eşapament laterale, care ar interfera în mod normal cu utilizarea treptelor laterale acţionate electric, compania germană a rezolvat această problemă cu o soluție unică și brevetată – terminaţiile “fake” ale eşapamentului se mișcă cu treptele laterale pe măsură ce coboară sau urcă la loc.

Împreună cu această opţiune pot fi comandate nişte portiere spate care au un unghi mai larg de deschidere maximă. Încă o opţiune ar fi capacul custom pentru roata de rezervă de pe hayon, unul confecţionat din fibră de carbon.

În habitaclu, pot exista patru sau şase locuri individuale, ori păstrată configuraţia cu cinci locuri din uzină. Tapiţeria se înlocuiește complet şi pe lângă aceasta se foloseşte Alcantara, cusături contrastante, fibră de carbon, etc.

Pentru cei care dețin deja un model G 350 d, G 500 sau G 63 AMG, îl pot trimite la HOFELE pentru a fi modernizat similar proiectului HG Sport. Un astfel de G 63 AMG este acum de vânzare pe mobile.de pentru suma de 279.880 de euro.

Amintim că HOFELE-Design GmbH există în industria de design auto de peste 30 de ani, frații Michael și Martin Hofele fiind implicați în proiecte pentru multe alte mărci auto premium din Europa. În 2018, HOFELE-Design GmbH a fost desemnată de Mercedes-Benz AG în calitate de partener contractual autorizat pentru îmbunătățirea și furnizarea de autoturisme Mercedes-Benz. Astăzi, HOFELE lucrează exclusiv cu brandul Mercedes-Benz.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

(video) Test Drive: Noul Mercedes-AMG G 63! Ce s-a schimbat?

(foto) Premieră: Noua ediţie limitată G Yachting de la Carlex Design pentru noul G-Class

(video) BRABUS intră pe teritoriul blindatelor prin noul brand INVICTO! Primul produs e G-Class

Iti place articolul?