in , ,

(video) “Ai noştri în ambuteiaj”. Imagini revoltătoare surprinse pe viaduct

Face unul, repetă şi alţii. Câţiva şoferi grăbiţi, care s-au enervat la culme, stând într-un ambuteiaj format recent pe viaduct, au încălcat flagrant regulile circulaţiei rutiere. Aceştia au trecut peste banda de separare şi s-au întors să caute alt drum.

Indiferent că au creat o situaţie periculoasă pe drum pentru şoferii care veneau pe contrasens şi chiar dacă au fost somaţi de alţi şoferi că nu e frumos să facă asta, cu neruşinare, ei au făcut ceea ce şi-au pus în plan.

Nici măcar de camerele de supraveghere care nu stau departe şi care posibil i-ar fi surprins nu se mai tem. Nu mai spunem că un martor ocular a filmat totul şi a făcut publice imaginile, cu descrierea: Ai noştri în ambuteiaj.

Majoritatea internauţilor s-au arătat revoltaţi de această dezordine, după ce imaginile au ajuns pe o reţea de socializare.

наши в пробках… сейчас на виадуке

Gepostet von StopHam Moldova am Freitag, 6. Mai 2016

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected].