in ,

LoveLove LOLLOL WTFWTF

(video) Ai probleme cu parcarea laterală? Învaţă următorii paşi pentru a face toate manevrele într-un minut

Parcarea laterală, mai ales într-un loc limitat, presupune manevre care aduc mai degrabă un disconfort şoferilor decât o plăcere.

Şi dacă în faţă sau în spate stau pe marginea drumului câte o maşină scumpă, majoritatea conducătorilor renunţă la această idee, căutând mai degrabă un loc în care să intre direct.

FOTO: ilankelman.org
FOTO: ilankelman.org

Iată un scurt videoclip care vă va ajuta să parcaţi lateral corect şi fără pericolul de a atinge alte automobile. Respectarea întocmai a ordinii manevrelor vă va permite să faceţi acest exerciţiu într-un minut.

Iniţial trebuie să calculaţi rapid dacă toată lungimea maşinii va încape în spaţiul pe care l-aţi ales.

Ulterior automobilul trebuie poziţionat în modul în care osia posterioară să fie în drept cu marginea din spate a maşinii care va sta în faţa dvs, iar volanul trebuie întors în dreapta până la capăt pentru a forma un unghi de 45 de grade.

Începeţi uşor manevra şi deplasaţi-vă cu spatele până când vârful bordului din dreapta maşinii dvs. nu va fi în drept cu spatele maşinii care este poziţionată în faţă.

Ajunşi la jumătate de exerciţiu, întoarceţi volanul complet în stânga şi continuaţi mişcarea cu spatele.

După ce aţi intrat complet în locul de parcare, aranjaţi-vă astfel maşina încât în faţă şi în spate să rămână un spaţiu egal, care va fi benefic atât pentru vecini, cât şi pentru dvs. la ieşire.

Vezi şi: (video) O femeie din Germania s-a chinuit 6 minute să se parcheze şi ulterior a renunţat la idee