in , ,

(video) Ai un Bentley Bentayga în garaj? Startech a anunţat preţul pentru care ţi-l modifică frumos

Primul atelier de tuning care a anunţat un program de modificări pentru primul SUV Bentley a făcut publice noi imagini cu proiectul Bentayga şi i-a anunţat preţul. Aflăm deci că germanii cer în total peste 32.000 de euro, sumă care include şi careva manipulări la capitolul tehnic.

Astfel, la general vorbind, cele mai scumpe părţi ale kitului exterior aerodinamic sunt barele de protecţie. Cel agresiv din faţă este făcut cu inserţii din fibră de carbon şi costă 3.391 de euro. Bara de protecţie posterioară cu un stop LED vertical poziţionat în centru, cu difuzor şi cu patru terminaţii ale eşapamentului costă în total 9.758 de euro.

Vezi şi: (foto) Nemţii de la Mansory îşi prezintă oficial programul de tuning pentru Bentley Bentayga

startech tuning Bentayga 1

Ştim cu toţii că sub capota unui Bentley Bentayga stă un imens benzinar W12 de 6.0 litri. Startech propune ca pentru 18.900 de euro să-i mărească puterea cu peste 100 de CP şi 170 de Nm.

Drept rezultat, numărul de cai putere va creşte până la 710, iar cuplul maxim de 1.070 Nm va fi disponibil de la 1.350 de rpm. Deocamdată nu cunoaştem cum s-au schimbat caracteristicile dinamice.

La toate aceste modificări se mai pot adăuga la alegere jante de 23 de inci cu anvelope Continental 295/95, corpuri de iluminat cu LED-uri pe acoperiş, un spoiler din carbon pe uşa portbagajului, dar şi un habitaclu refăcut după gustul individual al clientului.

Vezi şi: (video) Premieră: Test Drive Bentley Bentayga 6.0 W12

startech tuning Bentayga 0

startech tuning Bentayga 2

startech tuning Bentayga 4

startech tuning Bentayga 3