in , ,

LOLLOL

(video) Ai visat mereu la un Nissan GT-R? Iată-l pe cel mai potrivit pentru Moldova

Nissan GT-R este un automobil de cult, care se poate găsi şi în Republica Moldova, dar şi care foarte uşor se poate supune modificărilor de ordin tehnic. Îmbunătățirile făcute cel mai des au în principal un singur scop – creșterea puterii și îmbunătățirea indicatorilor de viteză.

Dar cum rămâne la capitolul off-road, s-a întrebat cineva, deşi modelul nicidecum nu a fost dezvoltat de niponi pentru a merge înafara asfaltului? Întrebarea sună bizar, însă s-a decis oferirea unui răspuns.

Nissan GT-R Offroad Godzilla 2.0 este un proiect care s-a născut din ideea nebună de a face un automobil super sport unul capabil şi de off-road.

Exemplarul în cauză a primit toate elementele principale pentru ca un automobil să poată circula în off-road obişnuit (nu dificil) fără probleme. Coupeul dispune de noi roţi cu anvelope pentru drumuri proaste, inserţii de protecţie pe toată partea inferioară a caroseriei, o gardă la sol mărită de la 11 la 23 cm, o altă suspensie, apărătoare de noroi şi extensii pe aripi, printre altele.

Creatorii îl mai compară cu un vehicul militar, motiv pentru care i-au acoperit caroseria cu o livrea în stilul texturii văzute pe maşinile armatelor.

Pe acoperiș a fost instalat un portbagaj unde poate fi cărată o roată de rezervă. Nişte railings-uri şi noi corpuri de iluminat completează partea superioară a caroseriei, dar şi bara de protecţie frontală, acolo unde au apărut nişte proiectoare LED anti ceaţă mai neobişnuite.

Potrivit The Classic Youngtimers Consultancy, unde mașina cu un parcurs de 46.500 de km este de vânzare, puterea motorului V6 de 3.8 litri depăşeşte 600 CP! Asta este mai mult decât poate oferi GT-R Nismo care poate arăta o acceleraţie 0-97 km/h în 2.5 secunde şi o viteză maximă de peste 320 km/h. Cu toate cele spuse, acest “Godzilla” nu este cu siguranță atât de agil din cauza roţilor supradimensionate.

Maşina cu AWD costă 95.000 de euro, are istoricul complet al serviciilor suportate şi se găseşte la momentul de faţă în Olanda.

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?