in , ,

(video) Altul nu mai găseşti! Se vinde unicul din lume supercar Pagani Zonda Riviera 1 of 1

Dealerul Seven Car Lounge din Arabia Saudită a scos la vânzare o maşină unică în lume, numită Pagani Zonda Riviera 1 of 1!

Aceasta a fost construită pe baza unui model la fel de exclusiv, Zonda F, care în anul 2015 a fost implicat într-un accident rutier. Automobilul a fost trimis din nou în Italia pentru a fi restaurat complet şi pentru a-l face mai special.

Vezi un alt accident cu Zonda F: (video) Accidentul zilei: A dorit să filmeze un Pagani cu o cameră, dar apoi s-a întâmplat ceva groaznic

Supercarul cu un parcurs de doar 50 de kilometri este dotat cu un motor V12 de 7.3 litri, marca Mercedes-AMG, care produce 760 de cai putere. Cutia de viteze este una manuală, mai rar întâlnită pe astfel de maşini.

Vezi şi: (foto) Pagani a făcut pentru un prieten special supercarul unic Zonda 760 Fantasma Evo

Singurul Pagani Zonda Riviera este vopsit într-o nuanţă care o imită pe cea a perlei naturale şi se combină cu un kit exterior aerodinamic agresiv din elemente din fibră de carbon. Spre deosebire de ceea ce era înainte, acum mai are un spoiler fixat în spate, o gură de aerisire pe acoperiş, un splitter şi un difuzor imens.

În habitaclu se folosește doar piele de calitate superioară, inserţii din Alcantara de culoare albastră, inserţii din fibră de carbon și din aluminiu.

Pagani Zonda Riviera 8

Preţul acestei bijuterii se comunică doar la solicitare, iar după o săptămână de aşteptare l-am aflat: 6.000.000 de euro şi nu mai mult!

Vezi şi: (foto/video) Accident scump cu o versiune unică a supercarului Pagani Zonda

Amintim că Pagani a stopat oficial producția modelului Zonda în anul 2011. Cu toate acestea, pentru clienții bogaţi compania continuă să producă versiuni speciale ale modelului.

Vezi şi: (video) Horacio Pagani şi-a făcut pentru sine şi alţi doi clienţi bogaţi un supercar exclusiv

GALERIE FOTO: