in , ,

(video) Amator de senzaţii tari, urcat pe un SUV! Cum a fost surprins un tânăr din Chişinău

Distracţiile cu maşini continuă în Chişinău, asta pentru că mentalitatea celor care se ocupă cu astfel de lucruri nu se poate schimba, cu părere de rău, oricâte accidente tragice nu s-ar întâmpla şi s-ar da drept exemplu. Iată ce a mai avut loc aproape în aceeaşi perioadă de timp cu incidentul tragic de pe bd. Ştefan cel Mare.

Un conducător auto a înregistrat cu o cameră cum nişte cheflii îşi petrec periculos weekend-ul. În preajma sensului giratoriu de la capătul străzii Calea Orheiului a fost surprins un SUV de culoare neagră care rula cu un tânăr înafara maşinii! Persoana în cauză se ţinea de maşină cu picioarele pe pragurile laterale şi mâinile pe ralings-urile de pe acoperiş.

Cele întâmplate sunt ieşite din comun şi nu pare că individul a urcat involuntar acolo. Să fi fost şi acesta un pariu, ori a luat decizia să se deplaseze astfel pentru a păstra distanţa socială şi să nu se infecteze cu COVID-19?…

NO COMMENT?

Народ, что с вами происходит!??bd. Renașterii Naționale + str. Calea Orheiului /anonim/

Gepostet von StopHam Moldova am Sonntag, 17. Mai 2020

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi: