in , ,

(video) Ambuteiaj pe o şosea din Sankt Petersburg. A căzut un tanc de pe o platformă care îl căra

Un accident neobișnuit a avut loc acum câteva ore, mai exact în dimineața zilei de 15 mai, în apropiere de intersecția dintre şoseaua de centură (KAD) și şoseaua Volhonskoe din Sankt Petersburg.

Potrivit informaţiilor din presa rusă, în jurul orei 10 dimineaţa, de pe un camion cu platformă a căzut un tanc T-72. Maşinăria de luptă, cu o greutate de aproximativ 45 de tone apropo, a fost evacuată în mai puţin de o oră.

FOTO: vk.com

Însuşi incidentul a generat un trafic îngreunat, iar la acesta au contribuit şi uimirea, curiozitatea a sute de conducători auto, care intenţionat reduceau viteza pentru a vedea mai multe şi a filma/fotografia.

Din fericire nimeni nu a fost rănit în accident. Uimitor, dar nici carosabilul, și nici alte elemente de infrastructură nu au fost avariate.

Atenţie, cuvinte necenzurate!

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi: