in , ,

(video) Apariţie total neaşteptată! Cum un automobil a derapat şi s-a întors la 360 grade, fiind la un pas de accident

Apariţie total neaşteptată pentru conducătorul unui autovehicul greu! Rulând pe unul dintre drumurile de centură a capitalei, acum câteva ore, a fost la un pas să lovească frontal un automobil de marcă BMW care i-a apărut în faţă “de nicăieri”.

De fapt, conducătorul autoturismului s-a angajat într-o depăşire periculoasă şi, apăsând pe accelerator, dar uitând cel mai probabil despre faptul că are tracţiune spate şi afară era carosabil umed, a pierdut controlul maşinii.

După o întoarcere la 360 de grade, aflat într-un derapaj, urma să se oprească într-un parapet, însă l-a evitat şi pe acesta la milimetru.

Тут откуда не возмись, появился……..

Gepostet von Ruslan Racu am Sonntag, 17. Mai 2020

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Vezi şi:

Iti place articolul?