in , ,

(video) Arestat la 19 ani. A accelerat până la o viteză incredibilă, în încercarea de a scăpa de poliţie

În Statele Unite a fost arestat Hector Fraire, un tânăr de 19 ani care s-a deplasat cu viteză excesivă în încercarea de a scăpa de poliţie. Viteza pe care a dezvoltat-o a fost de peste 330 km/h, scrie Oklahoma City Press.

Incidentul s-a întâmplat în ziua de luni, 14 noiembrie, pe o autostradă din statul Oklahoma.

Poliţia a încercat să oprească un coupe sport Ford Mustang, anul producţiei 2011, care se deplasa cu 135 km/h, însă şoferul a dorit să scape de poliţie şi a accelerat brusc până la 283 km/h.

În timpul urmăririi radarul poliţiei a fixat că într-un moment viteza Mustang-ului a atins cifra uimitoare de 334 km/h.

“Acest tânăr a încercat să se ascundă de noi. Acesta a deconectat şi blocurile optice în speranţa că va rămâne neobservat”, a spus căpitanul serviciului de patrulare a statului Oklahoma Paul Timmons.

Vezi şi: (video) Două echipaje de poliţie au renunţat la urmărirea unui GT-R după ce nu l-au mai putut ajunge

Totuşi, Hector Fraire a reuşit să evadeze din vizorul autorităţilor, însă la scurt timp a fost găsit şi arestat într-o parcare. Acesta a fost învinuit de condus periculos şi nesupunere reprezentanţilor puterii.

Ce maşină conducea mai exact nu s-a menţionat. Cel mai probabil era vorba despre un model modificat la vreun atelier de tuning, asta pentru că viteza maximă a versiunii de top Ford Mustang Shelby GT500, anul producţiei 2011, constituie abia 305 km/h.

Vezi şi: (video) Un american a inventat un dispozitiv care îi poate opri foarte uşor pe vitezomanii urmăriţi de poliţie