in , ,

(video) Aşa ceva nu s-a mai văzut! Maşini în coloană, filmate cum se deplasează prin parcul Valea Morilor

Cel puţin 10 conducători auto au fost filmaţi de o femeie cum s-au deplasat în această dimineaţă cu maşini prin parcul Valea Morilor. Inspectoratul Naţional de Patrulare s-a autosesizat în baza secvenţei video, urmând să-i identifice şi să-i documenteze pe toţi.

Chiar dacă este mai uşor de ajuns din cartierul Telecentru până în sectorul Buiucani prin parc şi chiar dacă acel drum este oficial format din două străzi – Anton Crihan şi Grigore Alexandrescu – deplasarea autovehiculelor obişnuite este interzisă, în afară de cele care deservesc parcul prin diverse servicii de salubrizare.

În această situaţie vedem nu doar maşini ale unor localnici, ci şi taximetre sau maşini de transport a mărfurilor, unele având semnalizatoarele de avarie incluse dintr-un motiv ciudat.

Cel mai probabil, majoritatea conducătorilor auto au luat decizia de a imita încălcarea făcută de fruntaşii coloanei, căci oricum poliţia nu stă prin parcuri.

Vezi şi: (foto) Cu viteză prin parcul Valea Morilor. Șoferul a fost mustrat de un pieton

Vezi şi: (foto) Un şofer şi-a găsit loc de parcare într-un parc din Chişinău

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]

What do you think?