in , ,

(video) Atelierul ABT a pregătit mai multe îmbunătățiri pentru Audi S5 Cabriolet şi A5 Sportback

Atelierul german de tuning ABT anunţă că a dezvoltat noi pachete de sporire a performanţelor pentru modelele Audi S5 Cabriolet şi A5 Sportback.

În primul rând, experții de la ABT Sportsline au început cu modelul Audi S5 Cabriolet, a cărui propulsor turbo cu şase cilindri produce 354 de CP și 500 Nm. După adăugarea modulului ABT Engine Control este înregistrată o creștere a puterii motorului cu 20% – până la 425 de CP şi 550 Nm.

Specialiştii de la ABT au mai montat un sistem sport de evacuare a gazelor de eşapament cu terminaţii duble cromate de culoare neagră care au un diametru de 89 de mm.

Vezi şi: (foto) ABT Sportsline a pregătit decapotabila Audi S3 pentru o vară cu adevărat fierbinte

Automobilul fără acoperiş dispune şi de un kit exterior aerodinamic modificat minor, în mare parte nou fiind un splitter faţă şi un difuzor. “Cireaşa de pe tort” poate fi numit setul de jante FR, GR, DR, ER-C, disponibile în diferite culori şi mărimi de 19-20 de inci.

De cealaltă parte, şi Audi A5 Sportback a primit un update sub capotă, acolo unde se află o unitate TFSI de 2.0 litri, care în versiunea standard dezvoltă 252 CP. Datorită modulului ABT Engine Control, cifra crește până la 330 CP.

Versiunile modelului cu motoare diesel nu au rămas neobservate: puterea agregatului 2.0 TDI poate creşte de la 190 la 215 CP, iar cea 3.0 TDI de la 218 la 250 CP. Cel mai puternic diesel poate produce 325 de CP în locul celor 272.

Vezi şi: (foto/video) După Audi Q7, nemţii de la ABT Sportsline l-au luat la modificat şi pe modelul SQ7

Şi Audi A5 Sportback a primit de la ABT un kit exterior aerodinamic modificat uşor, însă terminaţiile eşapamentului sport au o culoare cromată obişnuită.

Mai târziu, drept bonus, ABT va propune clienţilor interesaţi o suspensie reglabilă pentru ambele modele, datorită căreia garada la sol poate fi redusă cu 15-40 mm.

Vezi neapărat: Concurs AutoBlog.MD: Punem la bătaie un set de anvelope de iarnă pentru mașina ta!

Iti place articolul?