in , ,

(video) Au căzut primii fulgi pe pământ moldovenesc! Iată unde s-a întâmplat

Chiar dacă până la startul calendaristic al noului sezon rece mai este puţin peste o lună de zile, iată că în ţara noastră au căzut deja primii fulgi de zăpadă. S-a întâmplat acum câteva ore în satul Budăi din raionul Telenești.

Un şofer şi-a tras pe dreapta maşina şi a coborât să surprindă priveliştea. Din imagini putem observa că un strat subţire de nea s-a depus atât pe suprafaţa carosabilă a unui drum, pe acoperişurile caselor, cât şi pe orice suprafaţă de pământ.

Potrivit prognozei meteo în zonă nu s-a înregistrat vreme rece, astfel încât fenomenul nu a ţinut mult din cauza temperaturilor pozitive în termometre. Totuşi, acesta rămâne a fi un semn potrivit căruia, conducătorii auto din Moldova trebuie să înceapă treptat să schimbe anvelopele de vară pe cele de iarnă, lucru care nu este condiţionat de lege prin vreo dată fixă, ci ţinând cont de starea vremii.

Vezi când au căzut pentru prima dată primii fulgi în 2017: (foto/video) Prima ninsoare din acest an a fost înregistrată în Moldova. Unde au căzut primii fulgi

Dar şi în 2016: (foto) Atenţie, şoferi! A fost anunţat Cod Galben de îngheţuri, iar în nordul ţării deja a nins

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]

Iti place articolul?