in , , ,

(video) Audi a arătat cum vor lucra blocurile optice ale noii generaţii Q5

Nemţii de la Audi continuă să publice teasere prin care se anunţă câteva caracteristici ale noului său crossover Q5. De această dată într-un videoclip scurt ne este arătat cum lucrează blocurile optice pe bază de LED-uri.

În primele secunde putem observa în condiţii reale cum funcţionează blocul optic posterior şi semnalizatorul de direcţie.

Mai apoi Audi ne arată că noile blocuri optice frontale vor avea un sistem adaptiv de iluminare. Acesta lucrează excelent şi din câte se pare astfel de faruri vor fi disponibile pentru clienţi în calitate de dotare opţională.

Fasciculele de lumină vor selecta porţiunile drumului fără ca să creeze impedimente sau incomodităţi şoferilor care vin pe contrasens.

Vezi şi: (video) Noua generaţie Audi Q5. Primul teaser oficial

Din ultimele informaţii disponibile pe Internet, cea mai puternică motorizare a noului Q5 va fi un agregat de 2.5 litri cu 5 cilindri a cărui putere va ajunge la aproximativ 400 de cai.

Nu este exclusă şi apariţia unei versiuni hibride sau electrice, cea din urmă asigurând o autonomie de până la 500 de kilometri.

Vezi şi: Confirmat! Noua generaţie Audi Q5 se lansează la Salonul Auto de la Paris

Noua generaţie Audi Q5 este proiectată pe baza platformei modulare MLB Evo. Ampatamentul va creşte cu 30 de mm, iar lungimea maşinii cu aproximativ 40 de mm.

Amintim că automobilul va fi lansat mondial la Salonul Auto de la Paris.

Iti place articolul?