in , ,

(video) Audi va aduce la Shanghai Motor Show un concept misterios din seria e-tron

Compania Audi a publicat un video teaser intrigant în care ne anunţă despre o eventuală prezentare a unui concept nou. Premiera va avea loc la Salonul Auto de la Shanghai în a doua jumătate a lunii aprilie.

Deocamdată orice informaţie despre acest concept se ţine în secret, menţionându-se că ceea ce vom vedea este o revoluţie în tehnologii şi design.

În filmuleţul cu o durată de câteva secunde apare maşina din diferite unghiuri, ni se arată blocurile optice cu elemente LED/laser, logoul Audi iluminat, dar şi denumirea e-tron. Nu se exclude că această inscripţie este doar o parte a unui nume.

Cel mai probabil nemţii vor prezenta pe pământul chinez prototipul unui nou electromobil. Acesta ar putea avea o caroserie fastback sau de ce nu cea a unui crossover.

Mai multe detalii ar trebui să le aflăm în ziua de 18 aprilie, pentru că premiera va avea loc peste o zi, atunci când se va deschide Salonul Auto de la Shanghai pentru jurnalişti.

De asemenea, Audi a confirmat astăzi că se pregăteşte pentru a-şi extinde gama de maşini de teren. Deja în 2018 pe linia de producţie a uzinei din Slovacia se va afla noul Audi Q8, iar în 2019 la uzina din Ungaria va fi produs noul Audi Q4.

Vezi şi: Randări auto: Iată cum ar putea arăta modelele Audi RS Q2, SQ2, Q4, RS Q5, Q6, Q8 sau RS Q8