in , , ,

(video) Auto Inspect #04: A dorit să afle istoria mașinii sale, un Volvo XC90 din 2007

Un proprietar de Volvo XC90, produs în anul 2007, şi-a dorit să afle istoria reală a maşinii sale şi pentru acest lucru a apelat la serviciile accesibile oferite de Auto Inspect! Conducătorul originar din Moldova a fost interesat să cunoască dacă parcursul acestui SUV este real sau nu, dar şi ce alte ascunzișuri ar mai putea avea.

L-a luat în proprietate în vara acestui an cu un parcurs de peste 280.000 de km. A fost produs şi înmatriculat în Germania acum 11 ani, iar cea mai mare distanţă din parcursul său a făcut-o pe drumurile bune ale nemţilor.

Iniţial au fost verificate datele odometrului, folosind trei metode, care au confirmat cifrele şi care ne-au dat de înţeles că maşina făcea anual câte 25.000 de km în medie. În anul 2010 avea cam 92.000 de km la bord, iar la mijlocul lui 2012, SUV-ul a fost scos la vânzare prin licitaţie în Germania şi atunci avea un parcurs deja de 143.100 de km.

Starea tehnică a automobilului era şi este bună. Cartea de service demonstrează acest lucru, pentru că proprietarul anterior respecta întocmai perioadele de timp când trebuia să ducă maşina pentru a-i fi schimbate consumabilele.

Încă un lucru pe care l-a aflat proprietarul actual este că maşina a fost uşor tamponată pe lateral, dovadă servind un strat subţire de chit aplicat. De asemenea, unele părţi ale acestui Volvo au fost revopsite pentru a-i împrospăta look-ul.

Per general, starea SUV-ului este una satisfăcătoare şi se va “pensiona” liniştit pe drumurile din Moldova. Dacă veţi observa pe piaţa maşinilor second hand exemplare XC90 cu un parcurs asemănător, există şanse foarte mari ca vânzătorul să ofere un automobil “cinstit”.

Primele trei reportaje de la verificările Auto Inspect:

1. (video) Auto Inspect a mai ajutat un client care era să cumpere o mașină de 17.000 de euro. Ce s-a descoperit

2. (video) Auto Inspect: O nouă inspecție care a scos la iveală un accident grav și kilometraj modificat

3. (video) Auto Inspect #03: Mașinile importate din Elveția – adevărul dur

buton subscribe