in , ,

(video) AutoBlog.MD este la Salonul Auto de la Geneva şi anunţă un concurs cu premii

Cea de-a 88-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Geneva își va deschide porțile pentru publicul larg începând cu data de 8 martie şi va dura până la 18 martie 2018 inclusiv. Echipa AutoBlog.MD se află deja pe loc şi va începe din ziua de mâine relatări de la cât mai multe standuri posibile.

Urmăriţi atent blogul nostru cu secţiune special creată şi cu un buton Subscribe pentru notificare despre toate articolele noi, canalul nostru de Youtube şi pagina noastră de Facebook pentru a fi la curent cu toate noutăţile!

poster

Apropo, am lansat şi un concurs, detalii despre care vă invităm să aflaţi din filmuleţul care urmează:

Vezi şi: (video) Maşina anului 2018 în Europa este noul Volvo XC40

Ca de obicei, în timpul Zilelor de presă (6-7 martie), Salonul Auto va fi cea mai mare întâlnire pentru principalii actori din industria automobilelor: directorii executivi ai producătorilor, furnizori, designeri de top, analiști, reprezentanți politici, șoferi profesioniști și prestigio şi ambasadori pentru diferitele mărci care expun acolo.

Noile oferte de la acești expozanți vor fi prezentate în cadrul a aproximativ 70 de conferințe de presă cu intervale de 15 minute, inclusiv opiniile lor despre transportul privat de astăzi și de mâine, în fața unei audiențe de circa 10.000 de reprezentanţi mass-media.

buton subscribe

Salonul Auto, care se desfăşoară tradiţional în centrul expoziţional Palexpo, va găzdui premiera mondială şi europeană a cel puţin 110 autovehicule. Numărul total al maşinilor adunate în şapte săli imense cu o suprafaţă totală de 10.2 hectare va fi de peste 900, iar în acest an se aşteaptă peste 700.000 de vizitatori.

Pentru a asigura o circulaţie fluentă pentru toţi pasionaţii de maşini, organizatorii Salonului Auto de la Geneva s-au înţeles cu autorităţile pentru a aloca rute speciale de autobuze şi tren, iar locurile de parcare pentru cei care vin cu maşina ca şi noi se ridică la peste 10.000!

Staţi aproape pentru că va fi foarte interesant şi vă mulţumim anticipat pentru că ne urmăriţi!

Iată câteva imagini pe care echipa nostră le-a realizat în această seară:

Galerie video din timpul pregătirii câtorva standuri: