in , , ,

(video) AutoBlog.MD transmite prezentarea lui Mercedes-Benz S-Class facelift şi a conceptului A-Class Sedan

Brandul premium german Mercedes-Benz ne stârneşte curiozitatea prin două teasere video cu un prevestitor al unui sedan compact care va fi prezentat la astăzi la Salonul Auto de la Shanghai.

În cadrul aceluiaşi eveniment va fi demonstrat şi modelul Mercedes-Benz S-Class facelift pe care l-am putut vedea acum câteva zile la Salonul Auto de la New York.

Transmisiunea în direct va începe astăzi, 18 aprilie, de la ora 14:00, ora Moldovei.

Conceptul a fost numit A Sedan, iar noi i-am putut vedea preliminar formele atunci când am fost invitaţi să vizităm design centrul Mercedes-Benz din Sindelfingen.

Vezi mai multe: (foto) Reportaj Special: AutoBlog.MD în inima centrului de design Mercedes-Benz

Reieşind din ceea ce putem vedea în imaginile de mai jos, prototipul a primit o grilă a radiatorului foarte stilată şi asemănătoare cu cea văzută pe coupeul Mercedes-AMG GT R. De asemenea blocurile optice şi stopurile sunt construite pe bază de LED-uri şi au un design absolut nou.

Deocamdată nu a fost dezvăluită nicio caracteristică tehnică despre noul A Sedan Concept, însă în scurt timp le vom afla pe toate.

Neoficial se presupune că sedanul A-Class de serie va fi construit pe baza platformei modernizate MFA şi va dispune de o tracţiune pe puntea din faţă. Ar putea exista două variante de ampatamente pentru ca cea alungită să fie pusă la dispoziţia clienţilor din China.

Gama de motoare pentru viitorul Mercedes-Benz A-Class Sedan va fi completată de unităţi turbo pe benzină şi motorină cu patru cilindri. Nu este exclusă şi apariţia unei versiuni hibride.

Prima piaţă de desfacere pentru noul sedan ar putea fi China până la sfârşitul acestui an. Premiera europeană a automobilului de serie ar putea avea loc în 2018.

Iti place articolul?