in , ,

(video) AutoDoctor: Luna WIX în Republica Moldova

Eveniment important pe toată perioada ultimei luni în showroom-ul AutoDoctor situat pe strada Calea Orheiului 20/2 din capitală. Pe parcursul lunii mai, reprezentanții service centrelor, dar și orice deținător de mașină a avut ocazia să facă cunoștință cu filtrele WIX, unele dintre cele mai performante filtre din segment.

https://www.facebook.com/autodoctor.md/videos/1548956248449797/

De altfel, filtrele WIX sunt alese de câțiva ani buni de către automobiliștii din Republica Moldova, motiv pentru care acestea s-au recomandat ca potrivite pentru condițiile solicitante de drum cărora trebuie să le facă față mașinile.

Este foarte important să menționăm că pe parcursul lunii mai, AutoDoctor a organizat mai multe cursuri de instruire la tema filtrelor WIX, la care au participat și reprezentanții WIX pe regiunea țării noastre.

Astfel, oaspeții au avut ocazia să afle despre compania WIX că este una cu o istorie bogată în spate ce începea tocmai în anul 1939 în America de Nord, inițial fiind focusată pe accesoriile destinate tehnicii agricole, ca ulterior să dezvolte soluții moderne și pentru industria automobilistică.

Mai multe detalii despre filtrele WIX puteți afla în rețeaua de magazine AutoDoctor, inclusiv și în showroom-ul principal de pe strada Calea Orheiului 20/2.