in , , ,

(video) Automobili Pininfarina va prezenta la Pebble Beach hipercarul viitorului

Atelierul italian Automobili Pininfarina va prezenta săptămâna viitoare la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach conceptul unui hipercar numit deocamdată PF0. Maşina va fi arătată exclusiv potenţialilor viitori proprietari.

Noul concept PF0 va fi prezentat sub forma unei maşini de dimensiuni normale. Producătorii îşi doresc ca PF0 să devină cea mai puternică maşină sport de origine italiană şi cel mai luxos hipercar electric construit vreodată.

Învelit într-un corp uimitor, vizual creat din fibră de carbon, nivelurile extreme de tehnologie și design funcțional definesc PF0, livrând şi o performanță uluitoare pentru o mașină stradală.

Maşina de serie va putea accelera de pe loc şi până la o viteză de 100 de km/h în mai puţin de două secunde, va putea depăşi o viteză maximă de 400 de km/h, iar autonomia de deplasare va fi de minim 500 de km în condiţii normale de exploatare.

Premiera modelului de serie va avea loc în 2019 la Salonul Auto de la Geneva. Ulterior, din 2020, atelierul legendar din Cambiano, Italia, nu va face manual mai mult de 150 de exemplare.

Vezi şi: (video) GENEVA 2018: Pininfarina a construit un coupe cu peste 1000 de CP şi o maşină de curse pe hidrogen

buton subscribe

GALERIE FOTO: