in , ,

(video) Aventura unui şofer din Chişinău. A avariat trei maşini şi a ajuns într-o conductă de gaz

Un tânăr de 25 de ani din Chişinău a furat ieri de la un “prieten” de-al său o maşină, mai multe bunuri dintr-un apartament şi a luat-o la sănătoasa.

În timp ce se deplasa prin oraş, hoţul a pierdut controlul crossoverului Hyundai pe care îl conducea, a lovit câteva automobile şi s-a oprit într-o conductă de gaz de pe strada Tiraspol.

Imaginile au fost surprinse de câteva camere de supraveghere.

După impact, individul a luat liniştit bunurile şi a mers într-o direcţie necunoscută, iar alţi şoferi din preajmă care au văzut ce se întâmplă şi-au mutat automobilele cât mai departe de zona accidentului din cauza riscului unei deflagraţii.

La scurt timp după ce a fost prins de poliţie, în timpul audierilor, infractorul a declarat că s-ar fi cunoscut prin intermediul reţelelor de socializare şi a mers în vizită la eventuala victimă. Ulterior, făptaşul a sustras cheile de la automobil, un laptop, un telefon mobil, portmoneul cu bani şi alte bunuri materiale în timp ce victima dormea.

Acesta şi-a recunoscut vina şi riscă acum o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 20.000 de lei sau închisoare de până la trei ani.

Инцидент на парковке

Point.mdСерьезный инцидент произошел на парковке у столичного железнодорожного вокзала.

Gepostet von StopHam Moldova am Montag, 19. Dezember 2016