in , , ,

(video) Beijing 2016: Premieră – Mercedes-Benz a prezentat noul E-Class Long

Fiind una dintre cele mai importante piețe auto din lume, China îi face pe constructorii europeni să vină uneori cu niște versiuni speciale pe care nu le vom vedea niciodată pe bătrânul continent. Este și cazul noului Mercedes-Benz E-Class care s-a ales cu o versiune cu ampatament mărit doar pentru China.

Langversion der neuen E-Klasse Limousine Long-wheelbase version

Noul Mercedes-Benz E-Class Long este mai lung cu 140 mm față de un E-Class obișnuit. Astfel, ampatamentul mașinii are 3.079 metri față de 2.939 metri, în timp ce  lungimea totală a mașinii a crescut de la 4.923 metri la 5.063 metri. Această creștere a permis ca spațiul interior dedicat pasagerilor spate să crească cu tocmai 137 mm, ceea ce va permite și mai mult confort pentru pasagerii spate.

IMG_4502

Noul Mercedes-Benz E-Class Long va fi disponibil cu motoare în patru sau șase cilindri, în timp ce toate sistemele care au consacrat noua generație în SUA și Europa, la fel pot fi montate standard sau opțional pe mașină. Aici vorbim despre farurile Full-LED, sistemele de asistență, lumina ambientală din interior ce pune la dispoziția pasagerilor 64 de culori și multe altele.

Langversion der neuen E-Klasse Limousine, Interieur Long-wheelb

Noul Mercedes-Benz E-Class Long va fi construit în China și disponibil doar pentru piața chineză, chiar dacă suntem siguri că s-ar găsi ceva clienți pentru acest model și în Moldova.