in , , ,

(video) Beijing 2016: Volvo a prezentat Excellence interior concept, construit pe baza sedanului S90

Compania Volvo a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Beijing prototipul unui interior luxos Excellence interior concept, construit pe baza noului sedan S90. Cel mai impresionant lucru este că acest habitaclu a fost dotat cu o cutie specială pentru păstrarea încălțămintei.

Proiecte asemănătoare au fost prezentate şi anul trecut, la bază stând interiorul lui XC90.

Citeşte şi: (foto/video) GENEVA 2016: Volvo introduce în Europa XC90 Excellence

Principala caracteristică a interiorului conceptual sunt numeroasele ecrane care pot fi mişcate şi spaţii pentru depozitarea diverselor accesorii. Ca şi în proiectul făcut pe baza crossoverului XC90, aici lipseşte scaunul pasagerului din dreapta şoferului, în loc fiind instalat un compartiment pentru încălţăminte, iar deasupra acestuia pasagerul care stă pe un scaun din spate îşi poate întinde picioarele pentru a se relaxa.

Pe această “cutie” a fost fixat un ecran mare şi tactil ce poate fi activat prin apăsarea unui singur buton. În sistemul multimedia este instalată aplicaţia mobilă a serviciului video Netflix, cu ajutorul căruia pasagerii vor putea privi cele mai noi seriale.

Al doilea rând de scaune este despărţit de un mini-frigider şi câteva suporturi pentru pahare. De asemenea, controlul sistemului multimedia şi a celui de climatizare se poate realiza cu ajutorul unei tablete detaşabile.

În lista accesoriilor care vin împreună cu Excellence interior concept sunt şi două pahare de cristal.

Amintim că sedanul Volvo S90 a debutat în luna decembrie a anului trecut. Ulterior, în luna februarie a acestui an a fost prezentat modelul cu ampatament alungit al acestuia, V90.

Citeşte şi: PREMIERĂ: Volvo atacă Seria 5, Audi A6 și E-class cu noul S90! (foto+video)

Vezi şi: (foto/video) Premieră: Noul Volvo V90 este aici

Iti place articolul?