in ,

COOLCOOL LoveLove LOLLOL WTFWTF AngryAngry OMGOMG

(video) BMW a felicitat Mercedes-Benz cu lansarea noului S-Class. Iată cât de ironic a făcut-o

Acum câteva zile, Mercedes-Benz a prezentat noua generație S-Class în caroserie W223. BMW s-a gândit cum să-şi felicite ironic concurentul pentru lansarea unei noutăți importante şi şi-a făcut public mesajul acum câteva ore.

“Bună treabă, Mercedes-Benz. Suntem și noi mari fani ai S”, a scris marca bavareză pe Instagram.

Clipul nu arată un W223 în sine, însă o secţiune de drum sub forma literei din alfabet, descrisă ca fiind un bun “S” pe/peste care poate merge bine şi cel mai nou BMW Seria 7.

Este dificil de spus dacă o astfel de publicație este o recunoaștere a meritelor unui concurent sau este o altă rundă de război publicitar. În orice caz, tonul declarației BMW este respectuos: compania a lăudat Mercedes pentru munca bună.

BMW Seria 7 este principalul rival al Mercedes-Benz S-Class, care, la rândul său, este cea mai populară mașină reprezentativă din lume. Dacă flagship-ul cu “stea în frunte” tocmai și-a schimbat generația, actuala Seria 7 în caroserie G11 a apărut în 2015 şi abia în 2019 a suferit un facelift. Noua sa generaţie este aşteptată prin 2022-2023.

În context, vă mai amintim despre una dintre confruntările publicitare memorabile din istoria brandurilor germane, cu implicarea BMW. În 2009, în Santa Monica, California, Audi şi-a instalat un banner în care promova sedanul Audi A4 (B8) şi pe care a scris: “E rândul tău, BMW”. La scurt timp, pe aceeaşi stradă, peste drum, a apărut un panou al BMW cu un M3 Coupe în caroserie E92 şi cu mesajul scurt “Şah şi mat”.

bmw vs audi 2009

Vezi şi: