in , , ,

(video) BMW introduce un nou model de eşapament opţional, disponibil pentru noile M3 şi M4

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Linia specială de accesorii M Performance Parts pentru noile BMW M3 și BMW M4 va fi disponibilă pe piață în același timp cu începerea vânzărilor de mașini noi în martie 2021. Componentele sunt dezvoltate în colaborare cu divizia BMW M folosind ani de experiență și know-how-ul echipelor de curse.

Accesoriile M Performance accentuează ADN-ul sportiv al maşinilor, adaugă mai multă personalitate designului și le îmbunătățesc caracteristicile dinamice.

Elementele cheie:

 • Sistemul M Performance de evacuare a gazelor de eşapament, din titan, este cu 5 kg mai ușor decât sistemul de evacuare montat standard, iar supapele reglabile elimină mai eficient gazele, inclusiv. În plus, conducerea este însoțită de un sunet sportiv şi mai emoțional, iar patru terminaţii din titan, finisate cu un strat ceramic şi aranjate într-o formă inedită, îi dau mașinii un aspect unic.
 • Suspensia sport M Performance a fost proiectată și reglată pe pistele de curse și a păstrat o legătură directă cu motorsportul: suporturile reglabile de suspensie, arcurile elicoidale, reduc garda la sol într-un interval de 5-20 mm (valoarea recomandată – minus 10 mm în comparație cu modelul de bază).
 • Împrumutate de la divizia de curse a BMW Motorsport, plăcuţele de frână sport M Performanță reduc calea de frânare, au un coeficient ridicat de frecare și de rezistență la căldură.
 • Un splitter frontal M Performance din carbon și prize de aer M Performance din carbon conferă noilor BMW M3 și BMW M4 un aspect mai sportiv, în timp ce căptușelile din fibră de carbon ale pragurilor vizual le măresc dimensiunile. Imaginea sportivă a mașinii este completată de aripi din fibră de carbon și un spoiler M Performance din acelaşi material.
 • Aspectul finit al noilor BMW M3 și BMW M4 îl oferă difuzorul M Performance din carbon, care încorporează acele terminaţii din titan mat cu un strat ceramic negru.
 • Modelele de înaltă performanţă pot fi personalizate şi mai mult cu autocolantele M Performance Motorsport. Setul decorativ conţine autocolante pentru fiecare parte în cele trei culori BMW M – albastru, roşu şi violet – şi este adaptat pentru a se potrivi cu geometria automobilului.
 • Pentru noile BMW M3 și BMW M4 se mai oferă două seturi de roți cu jante forjate M Performance: Y-spoke 963M în finisaj Frozen Gunmetal Grey (19 inci pe faţă, 20 inci pe spate) sau modelul 1000M cross-spoke în nuanţele mate Gold Bronze/Jet-Black (20 inci pe faţă, 21 inci pe spate). Ambele seturi au o inscripție gravată M Performance.
 • Pentru condiții de iarnă se propun jantele de 19 inci 829M cu spițe duble de culoare neagră mată. Iar pentru transport și depozitarea tuturor seturilor se recomandă utilizarea huselor M Performance, care sunt potrivite pentru roți cu dimensiuni cuprinse între 17 şi 22 inci.
 • Nişte praguri interioare M Performance cu inserții din fibră de carbon și inscripția M Performance, precum și un set de covorașe cu inscripția M Performance și semnătura de culoare BMW M personalizează interiorul.
 • Finisajul din carbon se potriveşte bine cu volanul M Performance Pro, a cărui jantă este tapiţată cu Alcantara și dispune de suporturi generoase pentru degetele mari. În plus față de opţiunea standard de finisare cu piele, volanul M Performance poate fi completat cu combinații carbon/Alcantara sau carbon/piele. În plus, volanul M Performance poate fi completat și cu padele de schimbare manuală a treptelor din carbon.
 • Suplimentar se poate alege un sistem de iluminat cu LED-uri în portiere, care, atunci sunt deschise, proiectează logoul BMW M sau alte elemente M Performance pe suprafaţa solului.
 • Într-un final, de zgârieturi și murdărie într-o parcare automobilele pot fi protejate de o husă M Performance, confecţionată dintr-un poliester elastic rezistent la aer, cu o căptușeală moale pe partea inferioară care nu zgârie stratul de vopsea al caroseriei. Husa strânge bine corpul și subliniază caracteristicile de design ale mașinii.

Lista completă a M Performance Parts pentru noile M3 Sedan şi M4 Coupe:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?