in ,

(video) Bugatti Chiron a pozat în premieră pentru Vossen Wheels cu un set de jante noi

Producătorul de jante forjate premium Vossen Wheels a făcut rost de un Bugatti Chiron pentru a-şi prezenta pe el un nou set de jante care urmează să apară în vânzare. Producătorii campaniei de promovare au adus maşina aproape de Oceanul Pacific şi au fotografiat-o frumos în a doua jumătate a zilei.

Proprietarul acestui Chiron este deja un client al Vossen Wheels. Acum trei ani acesta a comandat un set de jante exclusive pentru al său Ferrari LaFerrari din programul Vossen Bespoke, iar în prezent, pe hipercarul său are altele. Acestea măsoară 20 de inci pe roţile din faţă şi 21 de inci pe spate.

Bugatti Chiron este o declarație atât de îndrăzneață, agresivă în ceea ce privește designul auto, încât cei de la Vossen Wheels au fost nevoiţi să aleagă ceva la fel de unic din gama sa de produse. Seria Vossen Forged LC2 și Chiron au devenit perechea perfectă. LC2-C1 reprezintă una dintre cele nouă combinații de design, prezentând cinci spiţe duble cu un aşa-zis twist care indică direcţia de deplasare.

Iniţial polişată, fața jantei a fost apoi periată pentru a crea un contrast masiv al texturilor, înainte de a fi acoperită cu pulbere în opțiunea de finisare transparentă Smoke Light.

Primul model de jantă din noua serie LC2 va fi disponibilă în scurt timp în vânzare pentru oricine. Preţul de start va porni de la 1.500 de dolari bucata, iar dimensiunile disponibile vor varia între 19 şi 24 de inci.

Vezi mai multe maşini cu jante Vossen

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?