in ,

(video) Ca într-un film de acțiune. Poliția germană, pe urmele unui hoţ care a furat un Audi A5

Ca într-un film de acțiune. Un echipaj de poliţie din Germania a început să urmărească pe autostradă un Audi A5 Sportback, ajungând să dezvolte viteze de până la 240 de km/h pentru a-l ajunge din urmă.

Este clar că o astfel de cursă nu se poate termina cu bine, dar iată cum a început totul.

hot 1

Vezi şi: (video) Două echipaje de poliţie au renunţat la urmărirea unui GT-R după ce nu l-au mai putut ajunge

Un polonez în vârstă de 32 de ani a furat un Audi A5 Sportback din oraşul Hessen, iar proprietarul automobilului nu şi-a dat imediat seama de pierdere. Circulând în voie, dar făcând nişte manevre ciudate, acesta a fost observat de un echipaj de poliţie care se aflau la datorie de la primele ore ale dimineţii, la periferia orașului Bautzen care se află la peste 400 de kilometri distanţă de Hessen şi aproape de frontiera Germaniei cu Polonia.

Poliţiştii au decis să îl verifice pe şofer, însă acesta din urmă în loc să oprească a apăsat acceleratorul în podea.

Vezi şi: (video) Un american a inventat un dispozitiv care îi poate opri foarte uşor pe vitezomanii urmăriţi de poliţie

După câteva minute de urmărire pe o autostradă, hoţul a pierdut controlul maşinii și a lovit un monovolum în care călătorea o familie cu copii. Monovolumul a derapat pe acostament, acolo unde în câteva clipe a ajuns şi polonezul.

Familia care a fost implicată în accident nu a avut de suferit traumatisme serioase, însă hoţul a fost încătuşat. În urma anchetei s-a constatat că polonezul se face vinovat într-o serie de furturi și că era specializat exclusiv pe mașinile Audi. În plus, încă din 2016 a fost lipsit de permisul său de conducere pentru că s-a urcat la volan în stare de ebrietate.

Acum acesta va sta după gratii o perioadă de trei ani și nouă luni.

https://youtu.be/puyd8XwPzl0

Vezi şi: (video) Precizia poliţiştilor estonieni. Vezi cum folosesc banda cu cuie pentru a opri vitezomanii