in , , ,

(video) Cadillac a actualizat sedanul CT6 şi i-a instalat un sistem unic antifurt

Concernul american General Motors a anunţat şi a prezentat oficial sedanul premium Cadillac CT6 din gama anului 2017.

Maşina s-a ales cu un sistem de înregistrare video la 360 de grade şi un sistem multimedia avansat pentru pasagerii de pe al doilea rând de scaune.

https://youtu.be/5uoMMhZbwQw

Potrivit reprezentanţilor mărcii americane, senzorii foarte “agili” vor impune hoţii de automobile să stea cât mai departe de noul sedan. Sistemul de pe noul Cadillac CT6 porneşte automat înregistrarea video cu ajutorul camerelor atunci când cineva se aproprie de automobil la câţiva metri.

Cei de la General Motors laudă sistemul, spunând că în prezent, calitatea videoclipurilor şi a camerelor de luat vederi permite observarea crăpăturilor de pe carosabil şi chiar a zgârieturilor de pe barele de protecţie a maşinilor parcate alături.

În momentul în care “timpul de odihnă” a lui CT6 va fi încălcat, toate cele patru camere vor înregistra ambianţa pe un card SD, iar în caz de furt, materialele pot vizualizate într-un inspectorat de poliţie.

Totodată, sistemul de pe noul CT6 poate fi folosit în calitate de cameră de bord, pentru a înregistra mişcarea automobilului. Camerele instalate pe uşa portbagajului vor putea reda imagini video pe oglinda retrovizoare de la interior.

Sistemul de supraveghere la 360 de grade va fi disponibil printre dotările de bază pe versiunile CT6: Luxury, Premium Luxury şi Platinum.

Cât priveşte a doua mare noutate, clienţii vor putea beneficia de un sistem multimedia avansat pentru a-i bucura pe pasagerii de pe bancheta din spate. Acesta include două ecrane color de 10 inci, instalate în spatele scaunelor din faţă.

În momentul în care acestea nu funcţionează, ele stau ascunse în scaune. Ecranele pot fi folosite pentru vizualizarea filmelor, citirii surselor mass-media, dar şi pentru câteva setări ale telefonului mobil.

Amintim că producţia de serie a noului sedan premium a fost lansată în luna ianuarie a acestui an. Automobilul poate fi propulsat de trei motoare pe benzină: un agregat de 2.0 litri turbo cu 265 CP, un motor natural aspirat de 3.6 litri cu 335 CP şi o unitate turbo de 3.0 litri care generează 400 de CP.

Iti place articolul?