in , ,

(video) Cascadorie înfricoşătoare. Un şofer a adormit la volan şi a sărit în viteză peste un sens giratoriu

Cascadorie înfricoşătoare pe o stradă din Brăila, România. Un şofer în vârstă de 22 de ani şi fără prea multă experienţă nu a văzut că se apropie cu viteză de un sens giratoriu şi a zburat pur şi simplu peste el, la doi metri înălţime.

Şoferul, care circula cu viteză, pare să fi adormit la volan. Pur şi simplu a mers direct înspre sensul giratoriu şi a sărit peste construcţia cu diametrul de zece metri. Incidentul a fost surprins din mai multe unghiuri de camerele de supraveghere ale poliţiei locale.

Şansa lui uriaşă, dar şi a tinerei care îl însoţea, a fost că autoturismul şi-a păstrat direcţia şi a căzut pe roţi. Au scăpat întregi, însă cel de la volan a rămas fără permis pentru o lună şi în plus are dosar penal pentru că a distrus sensul giratoriu.

Maşina a căzut tot pe roţi şi toate airbag-urile s-au umflat instantaneu. Şoferii cu experienţă şi-au făcut cruce când au văzut imaginile. Pe de altă parte, oamenii reclamă faptul că locul în care este amplasat sensul giratoriu este insuficient luminat.

Sursa: stirileprotv.ro