in , ,

(video) Cât “profesionalism”! Vezi ce şi-a permis să facă un şofer de autobuz care transporta pasageri prin Chişinău

Un şofer de autobuz a dat dovadă de un “profesionalism fără precedent”. În nici 500 de metri acesta a fost văzut cum încalcă mai multe reguli de circulaţie şi pune în pericol pietoni şi alţi participanţi la trafic.

O cameră de bord a surprins câteva acţiuni ale conducătorului unităţii de transport înmatriculat în raionul Ştefan Vodă, la care nu se poate reacţiona cu indiferenţă şi pentru pentru care merită să fie sancţionat.

Vezi şi: (video) No comment: Cel mai „sigur” autobuz din lume se află în Moldova

În primul rând s-a remarcat faptul că acesta nu a oprit în nemijlocita staţie de aşteptare, din preajma intersecţiei străzii Ismail cu bd. Ştefan cel Mare, pentru a lăsa pasageri. Din contra, a staţionat cu semnalizatoarele de avarie puse în funcțiune tocmai în preajma trecerii subterane din zonă.

După ce în semafor a apărut culoarea verde, şoferul a pornit de pe loc, fiind pe banda extremă din dreapta a bulevardului central şi a virat spre strada Ismail, “sărind” practic instant peste altele două, lucru care este de nepermis.

Ok, fie, dacă aceste lucruri nu sunt printre cele mai grave încălcări, atunci ce a urmat în preajma intersecţiei străzii Ismail cu Mitropolit Varlaam nu este de trecut cu vederea. Chiar dacă era culoarea roşie în semafor şi pietoni traversau strada pe o trecere corespunzătoare, autobuzul a fost scos pe contrasens peste linia dublă continuă şi şi-a continuat drumul.

Vezi şi: (video) Chişinău: Un autobuz de rută iese pe contrasens ca să ocolească un limitator de viteză

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]

buton subscribe