in , ,

(video) Cât te poate costa un Range Rover Vogue personalizat de Mansory, ca şi cel din imagini

Pentru cei care nu aţi ştiut încă, da, atelierul de tuning Mansory poate modifica şi modele ale mărcii britanice Land Rover. Printre acestea se numără Velar, Range Rover Sport, Range Rover Sport SVR şi Range Rover Vogue. Ultimul este şi cel mai scump proiect la moment.

Oferta Mansory este valabilă pentru maşina în echipări HSE şi Autobiography, în variantă cu ampatamant standard sau alungit.

În primul rând se oferă un kit widebody de caroserie, format din 14 elemente, inclusiv un difuzor posterior care conţine nişte extensii de eşapament. Absolut toate sunt realizate din fibră de carbon cu o textură la alegere şi tot la dorinţă aceasta se poate lăsa vizibilă sau vopsi în culoarea caroseriei. Culoarea maşinii, după cum puteţi observa, este una bi-ton şi este la fel aplicată cu forţele Mansory.

Pentru interior se propune instalarea unui nou volan personalizat, a unor praguri modificate (cu sau fără iluminare), a unui nou set de pedale şi a unui set de covoraşe din velur (inclusiv unul pentru podeaua portbagajului). În materie de tapiţerie se oferă una în orice culoare la alegere, în acest caz fiind una albastră combinată cu una neagră pentru un contrast cu exteriorul.

În habitaclu, doar acele inserţii de la pragurile uşilor sunt din fibră de carbon pe SUV-ul din imagini. În rest, absolut toate suprafeţele sunt retapiţate cu piele, chiar şi cele de sub covoraşe! Vă puteţi convinge singuri în materialele foto şi video de cât exces de piele naturală, Alcantara şi lemn (poate fi tec sau mahon) s-a făcut uz.

Iată şi o listă generoasă de jante disponibile de instalat pe acest model. Concret pe exemplarul din imagini stau unele de 23 inci, de model Y.5, într-o finisare neagră lucioasă.

rims range rover vogue mansory

Mansory a preparat acest SUV şi din punct de vedere tehnic. Printre altele, a fost înlocuit eșapamentul cu unul sport cu supape controlate activ, iar unitatea de control electronic a motorului reprogramată.

Drept rezultat, acest Range Rover 5.0 SCV8 Autobiography, pune la dispoziţie cu al său V8 Supercharged de 5.0 litri exact 600 CP şi 750 Nm de cuplu. Cum s-au modificat caracteristicile dinamice nu se anunţă.

Maşina din imagini se vinde aici de către un dealer german. Pentru SUV-ul luxos se cer nu mai mult, nici mai puţin de 245.000 de euro, preţul fiind unul de export. Dacă ar fi de cumpărat în Germania, cu toate taxele incluse, ar ajunge la 248.200 de euro, cel puţin!

GALERIE FOTO: