in , , ,

(video) Ce a căutat, a şi găsit. Purtarea oribilă a unui şofer a dus la un accident pe strada Ismail

Şoferul unui Opel Astra a dat dovadă de un comportament neadecvat în trafic, fapt pentru care, un alt şofer care conducea în spatele acestuia s-a enervat la culme.

Conducătorul maşinii cu numerele de înmatriculare ELB 182 se deplasa pe strada Ismail şi a dorit să vireze la stânga, pe strada 31 august, însă acest lucru nu este permis.

Screenshot_5

Stând câteva clipe în mijlocul intersecţiei şi creând un impediment pentru toată coloana de maşini, proprietarul camerei de bord a început să claxoneze până când cel din faţă şi-a anulat decizia de a mai vira într-un loc nepermis.

Apoi, şoferul Opel-ului a accelerat şi totodată a frânat brusc, creând din nou o situaţie periculoasă în trafic. Cel din spate iarăşi s-a enervat şi a încercat să-l depăşească, însă acesta continua să conducă aiurea.

În cele din urmă, Opel-ul a accelerat într-atât de mult, încât nu a mai reuşit să stopeze la timp şi a intrat într-o maşină de model VAZ, care şi ea a frânat brusc. În continuare a urmat o ceartă serioasă …

ATENŢIE! Cuvinte necenzurate!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected].