in , ,

(video) Cel mai puternic Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid a fost făcut de atelierul TECHART

Atelierul german de tuning, TECHART, uimeşte din nou. Germanii din Leonberg sunt primii care au pregătit un program de modificare pentru cel mai puternic Porsche Panamera de generaţie nouă – Turbo S E-Hybrid.

La Essen Motor Show, o expoziţie care se desfăşoară în aceste zile în Germania, dedicată doar maşinilor tunate, a fost adusă în premieră publică o maşină din cadrul proiectului, care este în caroserie Sport Turismo şi mai are un kit exterior GrandGT.

Prin acest program de tuning, băieţii de la TECHART doresc să ne spună că au găsit calea prin care şi automobilele cu propulsie hibridă pot fi modificate la capitol tehnic fără probleme. Pentru mărirea semnificativă a puterii a fost dezvoltat un modul TECHART TECHTRONIC, în acest caz pentru Panamera Turbo S E-Hybrid.

Prin el, puterea totală generată creşte de la 680 la 770 de CP, însă asta nu este tot! Cuplul maxim nu mai constituie 850 de Nm, ci 980 Nm!

Evident, un astfel de surplus consistent de putere s-a manifestat şi asupra caracteristicilor dinamice ale break-ului. Timpul de acceleraţie de pe loc şi până la 100 de km/h a coborât cu 0.2 secunde, până la 3.2 secunde. În acelaşi timp, viteza maximă a crescut de la 310 la 316 km/h.

Datorită unei dezvoltări intense și a procesului complex de testare, creșterea puterii asigură o interacțiune optimă între unitatea de antrenare electrică și motorul V8. În combinație cu eşapamentul TECHART care include supape controlate electronic, aceste două lumi sunt o bucurie mai mare pentru urechile celui din spatele volanului. Sună spectaculos, se simte impresionant și arată grozav, deoarece terminaţiile din titan sunt patru la număr şi sunt acoperite cu fibră de carbon.

Vezi şi: (foto) Premieră: Noul TECHART GrandGT Supreme este la fel de rapid ca şi o Panamera Turbo S E-Hybrid

Pachetul TECHART GrandGT pentru Panamera stabilește standarde în ceea ce privește aspectul și calitatea. Liniile și înfăţişarea sunt inconfundabile. O parte frontală mai largă cu o capotă din fibră de carbon, nişte aripi cu arcuri extinse puternic, praguri laterale conturate și ecartamente mărite sunt caracteristicile lui GrandGT.

În partea din spate, sunt scoase în evidenţă reflectoarele repoziţionate, difuzorul din bara de protecţie cu ale sale patru aripi distincte, dar şi terminaţiile eşapamentului care îşi fac frumos prezenţa prin spaţii delimitate ale difuzorului de aer.

Completează aspectul noile jante Formula V de 22 de inci de producţie proprie, care se potrivesc perfect datorită culorii aprinse pe care o au. Designul lor unic cu multiple spiţe face ca roata să apară deosebit de mare în arcul roților. Este un avantaj optic care se poate vedea în special pe modele mari Porsche, precum Panamera și Cayenne.

Contactat de AutoBlog.MD, ofiţerul de presă al atelierului ne-a comunicat că această maşină are o caroserie colantată special pentru expoziţie şi pentru a se combina cu accentele de culoare verde, însă poate fi comandată la dorinţa clientului.

Conceput pentru conceptul general, băieţii de la TECHART care se ocupă de habitaclu l-au perfecționat pe cel din acest Porsche până în cele mai mici detalii. Scaunele, de exemplu, au obținut cusături cu fire colorate pentru a se potrivi cu designul exterior. Noul volan sport cu o formă ergonomică are un comutator al modurilor de rulare, dar şi o inserţie la ora 12, ambele realizate în culoarea Acid Green.

Segmente ale volanului sport pot fi rafinate individual cu piele, Alcantara sau fibră de carbon. Praguri iluminate cu inscripţia TECHART și pedalele de aluminiu completează interiorul.

Informații despre produse pe bază de alte kituri de putere E-Hybrid de la TECHART vor urma în curând. Toate modificările făcute de TECHART sunt acoperite de o garanţie care este valabilă şi în ţări din afara Uniunii Europene.

Vezi şi: (foto) Noul TECHART GrandGT Selective este o definiţie a unui tuning de calitate

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?