in , ,

(video) Cel mai scump SUV din lume a fost folosit în calitate de maşină de raliuri, condusă de o femeie

Am ajuns să o vedem şi pe asta! Cel mai scump SUV din lume a fost folosit în calitate de maşină de raliuri! Exact, o maşină de aproape jumătate de milion de dolari a fost utilizată într-un mod în care foarte puţini oameni de pe planetă s-ar gândi să o facă.

Însă pentru că este un SUV, şi în procesul de dezvoltare Rolls-Royce ne-a arătat că pe lângă doza de lux mai are şi capacităţi în off-road, noul Cullinan s-a descurcat de minune în cadrul raliului Rebelle. Şi chiar a câştigat competiţia, fiind condus de o femeie!

Raliul Rebelle se desfăşoară anual, toamna, şi are un traseu aranjat prin deşerturile statelor California şi Nevada. Interesant este că în cursă se pot înscrie doar persoane de sex feminin, iar la cea mai recentă ediţie a participat şi jurnalista Emme Hall de la programul Roadshow a redacţiei CNET.

Aceasta, împreună cu copilotul său, au avut de parcurs 3.000 de km printr-un off-road nemilos. Un reportaj video de la această competiţie a fost publicat abia recent.

În linii generale, mașinile care participă în cursă sunt împărțite în două clase. Prima este formată din SUV-uri precum Jeep Wrangler sau Land Rover Discovery, unele adaptate din uzină pentru off-road. A doua clasă este formată din orice alte autovehicule nepregătite pentru asta din uzină, fiind permise doar instalarea de anvelope pentru off-road, o placă de protecţie a motorului şi elemente de suspensie.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

https://autoblog.md/video-noul-rolls-royce-cullinan-si-a-incheiat-calatoria-in-sua-detalii-noi-dezvaluite-inainte-de-premiera/

GALERIE FOTO (sursă: CNET)