in , ,

(video) Chevrolet prezintă modelele Camaro Hot Wheels 50th Anniversary Edition

Compania Chevrolet a prezentat un set de modificări speciale pentru coupeul și decapotabila Camaro, dedicate aniversării a 50 de ani de cooperare a producătorului de automobile cu firma Hot Wheels. Automobilele au fost numite Hot Wheels 50th Anniversary Edition.

De orice altă versiune a modelului Camaro, noutatea se deosebește printr-o vopsea specială a caroseriei, autocolante pe capotă și capacul portbagajului, jante de 20 inci, o grilă modificată a radiatorului, mai multe embleme negre, etriere ale mecanismelor de frânare portocalii, plăcuţe care indică versiunea specială și inserții decorative de culoare portocalie la interior.

Chevrolet va oferi acest set de modificări pentru Camaro în versiunile 2LT și 2SS. Costul va fi cu 4.995 dolari mai mare decât prețul actual.

Prima apariție publică a modelelor Chevrolet Camaro Hot Wheels 50th Anniversary Edition va avea loc la sfârșitul lunii octombrie în cadrul show-ului de tuning SEMA, organizat în Las Vegas.

De asemenea, Chevrolet a pregătit un pachet estetic similar pentru modelul destinat curselor de tip drag racing – COPO Camaro. Clienţii îl vor putea comanda cu un motor natural aspirat de 7.0 litri volum sau unul supercharged de 5.7 litri volum. Cu ultimul poate parcurge 402 metri în mai puţin de opt secunde şi poate atinge la sfârşitul acestei distanţe o viteză de aproximativ 257 de km/h. Cutia de viteze este una automată cu trei trepte ATI TH400.

Iti place articolul?