in ,

(video) China: Pentru parcare ilegală i-au ridicat maşina pe un acoperiş, cu o macara

Cea mai neobişnuită lecţie pentru parcare ilegală a fost dată unui şofer din China, mai bine spus unei femei. Aceasta a fost văzută de nenumărate ori cum îşi lasă automobilul într-un loc neregulamentar, fiind un obstacol pentru alţi conducători.

De aceea s-a decis repoziționarea maşinii sale, pe acoperişul unei case, cu ajutorul unei macarale.

https://youtu.be/mdkCkvOtBkk

Şoferiţa îşi lăsa maşina pe teritoriul unui complex de blocuri de locuit din oraşul Benxi şi nu avea o permisiune pentru aceasta. Odată s-a întâmplat că şi-a părăsit automobilul acolo pentru 38 de ore şi chiar dacă a fost sancţionată pentru asta, amenda nu a fost achitată.

Vezi şi: (video) Lecţie pentru un bărbat care a parcat aiurea. Vezi ce i-au făcut alţi doi şoferi

Paznicul parcării a intrat în mai multe conflicte cu femeia, însă aceasta din nou continua să folosească parcarea ilegal.

Altă dată maşina a fost lăsată chiar la intrarea în parcare, făcând astfel imposibilă ieşirea altor automobile. Răbdarea paznicului a crăpat şi acesta a chemat o macara, cu ajutorul căreia s-a luat autoturismul şi s-a ridicat pe acoperişul unei mici construcţii de pe teritoriul parcării.

Mai târziu în aceeaşi zi la parcare a fost adusă o altă macara care a coborât maşina pe pământ. Dacă autospeciala a fost chemată de şoferiţă sau de compania care asigură paza imobilului, nu se cunoaşte.

Vezi şi: Un mall din Rusia a găsit soluția pentru cei care parchează mașina pe două locuri

Sursă: thesun.co.uk

Iti place articolul?