in , ,

(video) Chişinău: Accident filmat cu drona. Un şofer ar fi adormit la volan şi a ieşit pe contrasens

Un accident rutier grav a avut loc în această după amiază pe strada Alecu Russo. Un automobil a ieşit pe contrasens şi a intrat frontal în altă maşină, exact în preajma camerelor de supraveghere a traficului.

Vezi şi: Operaţiune văzută cu drona. AutoBlog.MD şi Terra Valahia scoate un Mercedes GL din nămeţi

Potrivit informaţiilor preliminare, şoferului Opel-ului ar fi adormit la volan şi a ieşit pe contrasens, trecând peste trei benzi de circulaţie şi ulterior intrând violent într-un Renault Scenic.

Martori afirmă că în monovolumul de culoare neagră se afla un copil mic. Acesta împreună cu şoferul au avut nevoie de îngrijiri medicale. Despre alte victime sau starea celui care se face vinovat de incident nu se cunosc detalii deocamdată.

La faţa locului au intervenit deja oameni ai legii pentru a investiga toate circumstanţele producerii accidentului, dar şi pentru a fluidiza traficul rutier din cauza unor ambuteiaje.

Vezi şi: (foto) Accident de circulaţie la intersecţia Russo-Dimo. Două maşini s-au ciocnit dur

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected].

Iti place articolul?