in ,

(video) Chișinău: Cum să treci patru semafoare la culoarea roșie în trei minute

Cum să treci patru semafoare la culoarea roșie în trei minute? A arătat că îi reușește asta șoferul unei Dacia Sandero cu numărul de înmatriculare MXG 912.

semafor rosu
FOTO: telegraph.co.uk

Un cititor AutoBlog.MD a surprins șoferul respectiv cum încalcă de patru ori linia de oprire (linia STOP) la culoarea roșie a semaforului, pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt în perimetrul străzilor Mihai Viteazul şi Mitropolit Bănulescu Bodoni. Mai mult, la ultimul semafor a oprit chiar mai departe de marcajul 1.12, tocmai pe trecerea de pietoni.

“În cazul în care ar fi tras la răspundere pentru fiecare încălcare, ar trebui să încaseze cumulativ 12 puncte de penalizare şi o amendă frumușică”, a concluzionat martorul ocular în mesajul pe care l-a trimis la adresa redacției.

Vezi şi: (video) Ştiai asta? Mai nou, în câteva intersecții din Chişinău se permite deplasarea la culoarea roşie a semaforului

Vezi neapărat: Concurs AutoBlog.MD: Punem la bătaie un set de anvelope de iarnă pentru mașina ta!

Vezi şi: (video) Secretul semafoarelor noi de pe bd. Ştefan cel Mare. Poate fi descoperit după apusul soarelui

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]