in , ,

(video) Chişinău: A făcut un accident stupid în timp ce căuta un loc de parcare

Un şofer din capitală, proprietar al unui VW Passat, a demonstrat că nu ştie cum sau poate deloc nu foloseşte oglinzile retrovizoare atunci când se deplasează în trafic. Din această cauza nu şi-a avariat doar propria maşină, ci şi una străină.

sofer erou

Un martor ocular, cel care a şi înregistrat incidentul, a povestit că bărbatul din imagini se deplasa pe strada Vlaicu Pârcălab cu viteză relativ redusă, în tot acest timp căutând un loc de parcare. În habitaclul VW-ului se mai aflau câteva femei care l-au “ajutat” în acest sens, arâtându-i un loc potrivit pe care nu l-ar fi observat iniţial. Ascultând de ele, a oprit brusc maşina şi a inclus treapta reverse, intrând ulterior cu putere în automobilul care se afla în spatele acestuia.

Într-un final, şoferul neatent nu a mai avut reproșuri după ce i s-a arătat că o cameră de bord a filmat toată întâmplarea.

Vezi şi: (video) Scandal la Piaţa Tiraspol după ce activiştii StopHam au sesizat parcarea pe două benzi

Sursă video: facebook.com/alexey.radevich

Vezi şi: (foto) Un şofer şi-a găsit loc de parcare într-un parc din Chişinău

Vezi şi: Poza zilei. Parcarea de milioane a unui şofer pe strada Pan Halippa

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]