in , ,

(video) Chişinău: La un pas de accident. Vezi isprava unui proprietar de Mercedes-AMG S63 Coupe

(update) Inspectoratul Naţional de Patrulare al IGP s-a autosesizat pe marginea acestui caz.


Situaţie periculoasă pe strada Tudor Vladimirescu din capitală. Şoferul unui automobil sport cu aproximativ 600 de cai putere sub capotă a fost la un pas să facă un accident de circulaţie.

Pentru că a apăsat prea tare acceleratorul şi s-a angajat să facă o depăşire, proprietarul autoturismului scump i-a pierdut controlul pentru un moment şi drept rezultat a derapat. Automobilul dispare după cadru şi ce a urmat nu se cunoaşte, însă se pare că cel din spatele volanului a reuşit să îl stabilizeze şi şi-a continuat deplasarea.

Momentul a fost surprins de camera de bord montată într-o maşină a unui cititor AutoBlog.MD care se deplasa pe contrasens.

Vezi şi: (foto/video) Test Drive: Mercedes-Benz S63 AMG Coupe 4MATIC

https://youtu.be/Op2EaNOYQ64

Vezi şi: (galerie foto) Aceasta este cea mai rapidă maşină ce poate fi închiriată în Moldova

O astfel de maşină luxoasă există în ţara noastră doar în câteva exemplare şi are un preţ de start oficial care depăşeşte 195.000 de euro!

Coupeul este pus în mişcare de un propulsor V8 de 5.5 litri volum, care produce 585 cai putere şi un cuplu enorm egal cu 900 Nm. Cutia de viteze este una sport AMG SPEEDSHIFT MCT cu şapte trepte. Accelerează de la 0-100 de km/h în doar 3.9 secunde, în timp ce viteza maximă ajunge la 300 de km/h.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected].