in , , ,

(video) Chişinău: Momentul impactului frontal dintre un VW Passat şi un microbuz de rută cu pasageri

Un accident de circulaţie care a avut loc în această dimineaţă la intersecţia străzii Hristo Botev cu bulevardul Dacia a generat un ambuteiaj infernal în zonă timp de câteva ore.

Totul s-a întâmplat la ora 6 şi 55 de minute, iar un cititor AutoBlog.MD care a trecut prin preajmă a surprins momentul impactului.

Imaginile video demonstrează că şoferul microbuzului se face vinovat de cele întâmplate, asta pentru că nu i-a cedat trecerea conducătorului sedanului VW şi a ieşit pe contrasens. Acesta din urmă a acţionat frânele, însă nu a putut evita coliziunea frontală.

Însuşi impactul nu a fost unul puternic, iar despre victime nu s-a anunţat. Totuşi, la faţa locului a fost solicitată o ambulanţă pentru a acorda careva îngrijiri medicale.

Şoferul care se face vinovat de producerea accidentului va fi sancţionat conform prevederilor legale.

Iată urmările accidentului filmate mai îndeaproape:

Vezi şi: (video) Vinovatul şi încăpăţânatul. Doi şoferi din capitală s-au oprit şi au stat câteva minute într-o intersecţie

Vezi şi: (video) „Kamikaze” pe bd. Dacia. Un pieton iresponsabil, la un pas de a fi călcat de o Lada

30727778 1773972285994723 6843613744283516928 n
FOTO: facebook.com/vovcik.russu

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]

buton subscribe