in , ,

(video) Chişinău: Şoferul unui KAMAZ a derapat periculos în încercarea de a evita un accident

Incident periculos pe strada Valea Crucii din Chişinău. În încercarea de a evita un accident, şoferul unui KAMAZ nu a putut face nimic decât să frâneze puternic şi acest lucru a generat un derapaj necontrolat.

Un martor ocular, care a şi filmat situaţia cu o cameră de bord, ne-a povestit că totul s-a întâmplat în preajma trecerii de pietoni din faţa Grădinii Zoologice. Camionagiul nu a redus la timp viteza de deplasare şi pentru că o maşină din faţă s-a oprit pentru a ceda trecerea unor pietoni, conducătorul nu a avut altă soluţie.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit, însă ar fi putut avaria un automobil parcat pe sens opus la marginea străzii, dar şi lovi un altul care rula, în cazul în care reacţia şoferului ar fi fost puţin întârziată.

Vezi şi: (video) Intersecţia din Chişinău unde poţi derapa imediat după ce vezi verde în semafor, dar e periculos să o faci

Vezi şi: Videoclipul zilei: Un troleibuz a derapat pe strada Munceşti din capitală

Vezi şi: (video) No comment: Un tanc a derapat şi a intrat într-un stâlp din centrul oraşului Minsk

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]

buton subscribe