in , ,

(video) Chişinău: Un alt şofer surprins pe contrasens. A înjurat când a fost oprit

Un alt şofer a fost surprins circulând pe banda opusă, asta după ce ieri asupra unui caz similar s-a autosesizat poliţia. Imaginile ne-au fost trimise de un martor ocular la adresa redacţiei, care l-a şi oprit temporar pentru a-i arăta ce face.

Fiind la volanul unui Audi înmatriculat în străinătate, şoferul în cauză a decis să ocolească o coloană mare de maşini şi să circule cu viteză pe contrasens pe strada Tudor Vladimirescu. Ba mai mult, acesta s-a arătat deranjat că a fost oprit şi i-a arătat semn cititorului nostru să se dea la o parte.

În cele din urmă, automobilistul care ne-a trimis imaginile a fost nevoit să cedeze pentru a nu genera un conflict mai mare, însă cert este că şoferul care a încălcat regulile nu s-a putut abţine de la înjurături.

În ultima perioadă în capitală se atestă mai multe cazuri de acest gen, iar majoritatea dintre ele creează situaţii periculoase ce pot duce la accidente rutiere.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected].

Iti place articolul?