in

(video) Chişinău: Un bărbat a fost nevoit să spargă geamul unui Mercedes cu o cărămidă pentru a-l salva

Incident pe strada Columna din capitală. Maşina unui locuitor al oraşului a fost pe cale să ia foc şi pentru că proprietarul nu se găsea prin preajmă, un grup de bărbaţi şi-au luat iniţiativa de a contracara pericolul.

Unul dintre ei, pentru a deschide automobilul rapid, a fost nevoit să strice geamul unei uşi cu o cărămidă scoasă din trotuar. Ulterior, după ce a fost posibil accesul în interior, s-a deschis la fel de rapid capota de unde ieşea fum. Un alt bărbat a intervenit cu un stingător de incendii, însă pentru că fumul continua să apară a fost deconectat rapid acumulatorul, care la acest automobil se află în portbagaj.

Detalii despre cele întâmplate şi dacă s-a reuşit salvarea componetelor vitale ale maşinii nu se cunosc, însă cel mai probabil cauza incidentului a fost un scurt circuit.

Vezi şi: (video) Un SUV de lux s-a aprins şi a ars lângă o policlinică. În pericol a fost un Toyota Land Cruiser

Vezi şi: (video) O maşină a luat foc în sectorul Râşcani. Şoferul nu a putut face nimic

Vezi şi: (video) Cum şi în cât timp arde un Lamborghini. Tot procesul a fost filmat de o cameră de supraveghere

Vezi şi: (video) Un BMW M5 F10 s-a aprins brusc pe o stradă din Perm. Vezi cum a reacţionat instant şoferul

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]

Iti place articolul?